Sunday, March 8, 2009

org penting aku


sape ni??.. gf gua???.. bukan ah.. ni la adik angkat gua.. syg gler kt dia.. gua skrg dh la xde gf kn, so, dia la yg gua syg mcm gf gua.. gua rasa lebih dr 2 pun ada.. hehehe.. dlu, gua ada gf, sbb dia gua sanggup putus la ngn gf gua.. gf gua jles sngt2.. mmg gua syg gler la kt dia.. dia sll tlg gua.. smua bab prasaan.. gua dlu prnh skjp kapel ngn dia.. tp kejap je la.. msa 2 gua ada gf.. tp dia ttp nk kn gua.. tp tba2 dia nk putus.. dia ckp x slesa la dia jd mcm prampas.. gua pun putus ngn dia.. tp gua ambil kputusan nk jd kn dia adik angkat gua.. dia trima je.. tp ble gua jd abg angkat dia, kami jd lg rapat.. gua lg rsa slesa dia jd adk gua.. gua harap kami leh kekal mcm ni.. mmbr2 gua kadang2 suh gua kapel ngn dia.. tp bg gua, hubungan mcm skrg lg bes.. tp kalau dia nk kt gua, ape leh wt.. hehehe (ktawa nakal).. tp lpas msuk university, gua dh jauh ngn dia.. contact pun jarang2.. tp gua mmg syg dia.. gua rasa dia pun mcm 2.. harap2 la.. ni kalau dia bc ni, mau dia tibai gua..
hehehe.. so, dia ni mmg pntng la bg gua.. lupa plak, nma dia LEVERNE ONG.. brani try la kacau.. XD

13 comments:

  1. ooooo...
    ahahahahaha...
    cute gile..
    seriously...

    ReplyDelete
  2. mwahahhaha...
    u pasan!
    ahakz2...
    ;p

    ReplyDelete
  3. yea laa2...
    u cute laaa...
    mwahahahahaha..

    ReplyDelete
  4. hahahaha..
    i win..
    lhat lah dunia..

    hahahaha..
    XD

    ReplyDelete
  5. oit3!!!
    nyesal bg menang...
    tarek blk r...
    leh x?
    hakhakhakhak...
    ;p

    ReplyDelete
  6. xleh3..
    buruk siku nm nya..


    XP

    ReplyDelete
  7. weee..
    leverne dh tgk n dia ckp jgn dlete..
    syg ah kt dia..


    XD

    ReplyDelete
  8. ololo sweet! ;))
    chinese eh?? comel2 ((:
    tp i rasa la, rapat mcm ni better sbb korg leh stay lama (: if ada jodoh pas da study n dia still like u, apa lg? on je la.. haha

    ReplyDelete
  9. hehehe..
    pndai2 je u ek..
    u dh la muda..
    nk nsht pak cik plak..

    XP

    ReplyDelete
  10. eleh. muda semestinya x bley nsht pak cik khairul sincere. :pp

    ReplyDelete
  11. hehehe..
    btol3..
    (gaya upin & ipin)

    ReplyDelete